Podium

De Uitnodiging

Ondertitel
Laura van Dolron & Mark Kulsdom
Categorie
Afbeelding

De Uitnodiging is een ode aan haar geliefde en alle mensen die ondanks bindings- en verlatingsangst de sprong weer wagen.

Laura schreef een ode aan Mark. Aan liefde na scheiding. Over je hart openen. Nog een keer. En nu echt helemaal. Een ode aan haar geliefde en alle mensen die ondanks bindings- en verlatingsangst de sprong weer wagen. De Uitnodiging: een feel good voorstelling voor getekende mensen.

Elk moment in je leven is een uitnodiging om de liefde opnieuw toe te laten. Om te spreken of te zwijgen, te troosten of te breken, een hand vast te pakken of in het licht te stappen. Luister naar je leven en neem De uitnodiging aan.

Zoals bij elk van haar voorstellingen gebruikt Laura zichzelf ook voor deze voorstelling als menselijk laboratorium. Genadeloos openhartig en nieuwsgierig onderzoekt ze de wereld via zichzelf en zichzelf via de wereld. Grote vragen maakt ze klein door ze op zichzelf te betrekken en het meest persoonlijke wordt universeel door de poëtische, herkenbare manier waarop zij het beschrijft. 

"Van Dolron is een natuurkracht die de wereld zacht maakt, met haar helende, nuchtere woorden en haar positieve blik op de wereld." ★★★★★ NRC

"Eigenlijk is deze vorm van theater niet geschikt voor sterren, hooguit voor hartjes. Vier in dit geval." ★★★★ de Volkskrant

 

Hoofdinhoud
Media content
Bekijk meer van:
Credits

concept & tekst Laura van Dolron van & met Laura van Dolron & Mark Kulsdom

Archief

vr 10 feb 23     20u00
De Studio
Antwerpen
di 9 mei 23     20u00
De Studio
Antwerpen
wo 10 mei 23     20u00
De Studio
Antwerpen
wo 3 apr 24     20u00
De Studio
Antwerpen