Music

Send In The Clowns

Ondertitel
drag show & party
Categorie
Afbeelding

In mei 1979 organiseerde de linkse actiegroep De Rooie Vlinder de eerste homobetoging in Antwerpen. Ze eisten voor het eerst expliciet “een ander strand”. In plaats van de vraag om acceptatie en integratie van de LGBTQIA+ community in de bestaande heteronormatieve maatschappij, namen zij geen vrede meer met die minderheidsstatus. Met de slogan “Janetten de straat op” rekenden ze niet enkel meer op de solidariteit van anderen maar in de eerste plaats op die van hun chosen family. Naar aanleiding daarvan daagt Send In The Clowns voor deze Pride editie een cast van SITC alumni uit om de hand uit te reiken naar hun co-stars en samen een act op poten te zetten. Want: a family that drags together, stays together.

Natuurlijk verwelkomen we graag iedereen die in drag wil langskomen. The more Marys, the merrier! Daarom trakteren we alle aanwezigen in drag op een paar drankjes van het huis. Kom je in drag en kriebelt het om ook deel te zijn van de line up? Schrijf je dan in voor je eigen 5 minutes of fame op onze Open Stage en ontvang naast enkele drankjes ook een gratis inkomticket.

 

za 25 nov 23     21u00
Info

Wie een ticket koopt voor de drag show, krijgt gratis toegang tot de party. Enkel een ticket voor de party kopen, kan ook! 

Archief

za 12 aug 23     21u00
De Studio
Antwerpen
za 12 aug 23     23u00
De Studio
Antwerpen