Queer

Send In The Clowns

Ondertitel
Drag show & party
Categorie
Afbeelding

Wie al te gast was bij Send In The Clowns en toen bleef hangen op de afterparty, weet dat de drag performances ook daar gewoon doorgingen. The place to be was de Open Stage, waar een kroost van meer dan 20 drag baby’s hun eerste stappen in de spotlight namen. Dit jong geweld heeft voor de vierde editie een coup gepland van het groot podium, en dat doen ze onder begeleiding van een trotse Veronika. Terwijl zij de boterhammen smeert en plaatjes draait, geeft Gen Z het beste van zichzelf in een wervelende show die je meeneemt in de natuurlijke habitat van de nieuwe lichting: het nachtleven. Waar alles mag, behalve stilstaan.

Natuurlijk verwelkomen we graag iedereen die in drag wil langskomen. The more Marys, the merrier! Daarom trakteren we alle aanwezigen in drag op een paar drankjes van het huis.

Kom je in drag en kriebelt het om ook deel te zijn van de line up? Schrijf je dan in voor je eigen 5 minutes of fame op onze Open Stage en ontvang naast enkele drankjes ook een gratis inkomticket. En wie weet beland je zelf ook ooit op het grote podium!

Wie een ticket koopt voor de drag show, krijgt gratis toegang tot de party. Enkel een ticket voor de party kopen, kan ook! 

Archief

za 5 nov 22     20u30
De Studio
Antwerpen
za 15 apr 23     20u30
De Studio
Antwerpen
za 15 apr 23     23u00