Families

PAK DE POEN!

Leeftijd
7+
Ondertitel
compagnie barbarie & De Studio
Categorie
Afbeelding
PAK DE POEN! - compagnie barbarie ©Franky Verdickt

De meest hebzuchtige show van het jaar!

In PAK DE POEN! kunnen kinderen geld verdienen. Veel geld. Want méér is altijd beter en voor minder gaan we niet.

PAK DE POEN! is een show die onze honger naar méér blootlegt en waarin de meest uiteenlopende figuren hun duit in het zakje komen doen om de winst te vergroten. Een gigantische rollercoaster van falen en mislukken waarin de puinhopen zich opstapelen en loze beloftes de rode draad vormen.

Deze voorstelling hakt stevig in op de fundamenten van het kapitalisme en toont hoe de belofte van rijkdom voor de meesten onder ons nooit werkelijkheid zal worden. Een show die al even hard doordraait als ons huidig economisch systeem zelf.

Kom graaien, grijpen en hebben, hebben, hebben!

Bekijk meer van:
Credits

concept compagnie barbarie: Liesje De Backer, Karolien De Bleser, Amber Goethals, Lotte Vaes & Sarah Vangeel spel Liesje De Backer, Amber Goethals, Lotte Vaes & Sarah Vangeel regie Karolien De Bleser tekst Karolien De Bleser i.s.m. de spelers scenografie Michiel Van Cauwelaert vormgeving Viviane van der Poel kostuums Leila Boukhalfa geluid & techniek Saul Mombaerts, Jannes Dierynck, Koen De Wilde & Sarah Feyen grafisch ontwerp Nick Mattan coproductie De Studio, BRONKS & PerPodium met dank aan Needcompany & Beeldsmederij De MAAN met de steun van de Vlaamse Gemeenschap & de Tax Shelter maatregel van de Belgische Overheid

Schoolvoorstellingen
4e leerjaar
5e leerjaar
6e leerjaar

Archief

do 19 mei 22     10u00
De Studio
Antwerpen
do 19 mei 22     13u30
De Studio
Antwerpen
vr 20 mei 22     10u00
De Studio
Antwerpen
vr 20 mei 22     13u30
De Studio
Antwerpen
za 21 mei 22     15u00
De Studio
Antwerpen
zo 22 mei 22     15u00
De Studio
Antwerpen