Beeld

Grafixx 2018

Categorie
Afbeelding

GRAFIXX 2018

 

Grafixx blaast al jarenlang de lofzang van print en papier in hartje Antwerpen. Met het vallen van de bladeren komt het festival met een nieuwe editie voor de dag. In 2018 vestigen we de aandacht op onze sterkste pijlers die we invullen met kraakvers talent en internationale toppers.

Op vrijdagavond trekken drie performances je zintuigen open met een wervelwind van beeld en muziek. In het weekend snoep je verder van een breed gamma aan exposities en animatiefilms. Inspiratie doe je op tijdens lezingen door illustratoren en grafisch kunstenaars, of zet je in bij een workshop met echte ambachtslui. En vergeet niet om een lading exclusieve boekjes, bijzondere beeldverhalen en cadeautjes te scoren op ons vermaarde zine fest!

 

GRAFIXX GREENHOUSE 2018

 

Ook jij kan deel uitmaken van de nieuwe editie van Grafixx! Voor de vierde keer schrijven we een wedstrijd uit voor jong talent. Zet je futuristische bril op en laat je inspireren door het jaarthema ‘Wonderlijke Machines’ voor een illustratie, poster of strip in twee kleuren. Een professionele jury selecteert de twintig knapste inzendingen voor een tentoonstelling in onze houten serre. De drie beste creaties worden bovendien beloond met een heerlijk prijzenpakket!

Klaar voor de uitdaging? Zend je interpretatie in voor 1 november 2018.

Surf naar www.grafixx.be/greenhouse voor meer info en richtlijnen.