Weerwoord

BOOBs

Ondertitel
een avond over borsten door Claudia van het Kaar en Hannelore Matthys
Categorie
Afbeelding

Borsten zijn groot, klein, vol, slap, plat, rond,... Bovenal zijn ze verbindingsorganen tussen jouw hart en de buitenwereld. Daar wil je toch gewoon alles over weten!

Op 8 november gaat Hannelore Matthys in gesprek met Claudia van het Kaar! Claudia is borstenweefseltherapeute, maakster van een online borstenprogramma en schrijfster van het borstenboek: BOOBs. 
Tijdens deze avond krijg je een nieuwe kijk op borsten! We bekijken waarom ze veel meer zijn dan gewoon twee vitale organen. Waarom wij het belangrijk vinden het er is over te hebben. Hoe het maatschappelijk kader eruit ziet waarin ze opgroeien en hoe ons dat beïnvloedt. Hoe het komt dat ze vaak emotioneel beladen zijn en wat je daarmee kan doen. Waarom we onszelf de vraag mogen stellen van wie borsten eigenlijk zijn. Waarom je je borsten zou masseren of borstelen. Waarom je tijd zou maken, jezelf er diep mee te verbinden. Je krijgt een inkijk in Claudia's borstenprogramma, haar borstenboek en wat ze je kunnen brengen. Je proeft van een borstenmeditatie en er is ruimte voor gesprek. 

Archief

wo 8 nov 23     20u00
De Studio
Antwerpen