Film / Oranje

BETOVERENDE BEESTJES

Leeftijd
3+
Ondertitel
DIVERSE REGISSEURS
2022 - 42' ZONDER DIALOOG
Afbeelding
Betoverende beestjes / Pond

BETOVERENDE BEESTJES, een compilatie aan animatie-kortfilms, zit vol met beestige humor, magische momenten en... betoverende beestjes! Allemaal op maat voor de allerkleinsten.

 • ​​​​​​POND (Lena von Döhren - CH 2023 - 8')
  Een school haringen, die fantastische formaties aannemen in de oceaan, wordt plotseling aangevallen door meeuwen. Een kleine haring zoekt een uitweg terwijl de andere haringen die ter hulp schieten. Een humoristisch meesterwerkje van de regisseuse van de LITTLE BIRD-series.
 • FOXTALE (Alexandra Allen - PT 2022 - 5')
  Een hongerige vos is op zoek naar zoet fruit. Wanneer hij iets heeft gevonden, kan hij er niet aan! Bovendien werken de andere dieren hem tegen! Zal hij het laatste stuk fruit weten te bemachtigen?
 • CORVINE (Sean McCarron - CA 2022 - 10')
  Een excentrieke jongen heeft moeite om zich aan te passen op school door zijn obsessie met kraaien. Mooie ontroerende kortfilm over belangrijk onderwerp: je eigen plekje vinden in de wereld, ook als je een buitenbeentje bent!
 • THE GOOSE (Jan Mika - CZ 2022 - 12')
  Een jongen fantaseert erover om een beroemde voetballer te worden die in grote stadions speelt, maar eerst moet hij een wedstrijd winnen in een kleine achtertuin tegen een gans. Hoe je je angsten kan overwinnen, beleef je in deze prachtige poppenanimatie!
 • THE CHAMELEON (Pim ter Braak - NL 2022 - 2')
  Kleurrijke animatie over een kameleon die probeert zich te beschermen tegen naderend gevaar. Wanneer de gevaarlijke situaties zich opstapelen, moet hij voortdurend veranderen van kleur…Maar zal deze camouflagetechniek wel voldoende zijn?
 • TOUTES MES COULEURS (Anna Solanas, Marc Riba - ES 2023 - 5')
  Een vraatzuchtige muis verstrikt zichzelf in een kaaswiel terwijl zijn uitgehongerde vriend die buiten gestrand is het moet opnemen tegen een hongerige kat. Dat wordt lachen geblazen!
Hoofdinhoud
Media content

Archief

di 2 apr 24     11u00
do 4 apr 24     11u00
De Cinema
Antwerpen
wo 10 apr 24     11u00
De Cinema
Antwerpen
zo 14 apr 24     11u00
De Cinema
Antwerpen