Film / Hippie Pink

VROLIJKE VAKANTIE EN ANDERE VERHALEN

Leeftijd
3+
Ondertitel
COMPILATIE
51' NL GESPROKEN
Categorie
Afbeelding
Vrolijke vakantie en andere verhalen / Kayak

Na hun knotsgekke animatiereeks PANIQUE AU VILLAGE maakte het Belgisch regisseursduo Stéphane Aubier en Vincent Patar in 2004 een succesvolle langspeler met dezelfde personages, PANIEK IN HET DORP. Sindsdien kwamen er regelmatig korte animatiefilms uit met Cowboy, Paard, Indiaan en een heleboel chaos in de hoofdrol. In hun laatste nieuwe film DE GROTE VAKANTIE beleven de vrienden tal van dolle avonturen tijdens de lange zomermaanden. De film wordt voorafgegaan door 4 andere leuke films vol vakantieplezier.Op het programma:

Kayak
Antoine Rossi, Auguste Lefort, Flore Dechorgnat, Solène Bosseboeuf, Tiphaine Klein / 2021 / Frankrijk / 6 min.
Op een rustige zomerdag neemt een vader zijn babyzoontje mee op een kajaktocht. Al snel wordt duidelijk dat het voor de vader geen onstspannende uitstap wordt wanneer de baby kuren heeft en ook een arend zich moeit met het avontuur.

Heatwave
Fokion Xenos / 2019 / Verenigd Koninkrijk / 7 min.
Het wordt alweer een snikhete dag in een zuiders kuststadje, dus iedereen trekt naar het strand. Daar is het in een mum van tijd een drukte van jewelste.

O28
Meyran Fabien / 2019 / Frankrijk / 5 min.
Een Duits koppel maakt een ritje in het beroemde gele trammetje in Lissabon, maar wanneer de remmen het begeven loopt het ineens allemaal gierend uit de hand.

Belly Flop
Jeremy Collins, Kelly Dillon / 2018 / Zuid-Afrika / 5 min.
Penny, een klein meisje, leert duiken in het zwembad. Hoewel dat niet zo gemakkelijk is blijft ze met veel moed doorzetten. Dan verschijnt er een getalenteerde duikster op het toneel... Maar daar trekt Penny zich niks van aan!

Paniek in het dorp: de grote vakantie
Stéphane Aubier, Vincent Patar / 2023 / België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk / 26 min.
Het is grote vakantie! Maar die duurt wel erg lang en Cowboy en Indiaan vervelen zich. Tot ze een oude film over piraten zien die hen op ideeën brengt: ze besluiten een boot te bouwen en op avontuur te gaan. Maar natuurlijk gaat niet alles zoals verwacht. De eerste bouwpoging is alvast een ramp maar gelukkig kunnen ze de hulp van hun dierenvrienden inschakelen. Van verveling geen sprake meer!

 

Hoofdinhoud
Media content

Archief

za 8 apr 23     14u30
za 22 apr 23     14u30