Families

STELLAR BOEM

Leeftijd
6+
Ondertitel
Anastassya Savitsky
Categorie
Afbeelding
STELLAR BOEM 2 © Thomas Dhanens
Afbeelding
STELLAR BOEM © Thomas Dhanens

Omwille van de nieuwe coronamaatregelen is deze voorstelling tijdens Kerst in De Studio geannuleerd.
Ticketkopers worden persoonlijk gecontacteerd. Onze excuses voor dit ongemak.
De eerstvolgende speeldatum is 30 januari om 15u @Corso, Berchem

-

In to space dansvoorstelling van Anastassya Savitsky

“We kwamen helemaal hierheen om de maan te verkennen, maar het belangrijkste is dat we de Aarde ontdekten” Apollo 8 astronaut, William Anders.

Stellar Boem is een woordloze dansvoorstelling voor families en kinderen vanaf 6 jaar. Een rêverie die begint met 4 mensen, die de aardbol moeten ontvluchten, op zoek naar een bewoonbare planeet. De ruimtevaarders vechten tegen de zwaartekracht, ontdekken fonkelende planeten en ontmoeten allerlei vreemde wezens. Een associatief verhaal ontpopt zich vanuit de nieuwsgierigheid naar het leven in een ander universum. Danstheater meets science-fiction. Stellar Boem is een ontdekkingsreis door de ruimte, een dansante fantasie over het leven in een andere wereld, maar ook over het leven in het algemeen.

In haar werk als danser, speler en maker ligt Anastassya haar interesse op de scheidingslijn tussen dans en theater. Gezien haar training en opleiding tot hedendaagse danser hecht ze niet alleen een groot belang aan een hoog artistiek-technisch niveau van beweging, maar ziet ze het ook als haar missie om hedendaagse dans te brengen voor een jong publiek. Anastassya Savitsky is afgestudeerd als danser in 2010 aan het Conservatorium Artesis Antwerpen. 
Sindsdien was ze te zien in werk van MartHa!tentatief, Theater FroeFroe, hetpaleis, Jan Martens,… In 2017 maakte ze samen met Dimitri Leue de voorstelling Kalf.

Hoofdinhoud
Media content
Credits

concept & choreografie Anastassya Savitsky dansers Nicolas Vladyslav, Libby Ward, Yorrith De Bakker/Elliot Minogue-Stone & Anastassya Savitsky muziek Dienne Bogaerts, Isao Tomita & Jonas Vermeulen kostuums & poppen Astrid Michaelis, Janneke Hertoghs lichtontwerp Elke Verachtert & Tim Oelbrandt projectie Gertjan Biasino externe blik Marc Maillard co-productie Theater FroeFroe, HET LAB/Krokusfestival met steun van de Vlaamse Overheid, Stad Antwerpen met dank aan hetpaleis

Archief

ma 27 dec 21     15u00
De Studio
Antwerpen
di 28 dec 21     15u00
De Studio
Antwerpen
zo 30 jan 22     15u00
Corso
Berchem