Podium

Mad Goat Festival '23

Afbeelding

Mad Goat is terug! Straffer, harder en grappiger dan ooit. Live in ’t echt, vanop twee locaties.

Van donderdag 2 maart tot en met zondag 5 maart schotelen we je de grappigste, beste, opmerkelijkste en strafste comedy uit binnen- en buitenland voor. Jong talent? Check! Gevestigde waarden? Check! Nog drie weken buikpijn van ‘t lachen? Alvast onze excuses!

#MadGoat23 staat garant voor vier zinderende dagen comedy en nightlife. Dus hup! Duik het programma in, bestel je tickets en train je lachspieren. Tot op Mad Goat!

www.madgoat.be

Media content
podium
Ish Ait Hamou & Lectrr
podium
Met Nele Needs A Holiday, Peter Hens & Roel C. Verburg
podium, music
met Wary Nichen, David Bovee, Stijn Vranken & Carmen Lynch
maart

vr 3 mrt     20u00
met Wary Nichen, David Bovee, Stijn Vranken & Carmen Lynch
podium, music

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 15 jaar naar podia in Genk, Turnhout, Rotterdam en Amsterdam.


Dit seizoen kan je terug elke maand op ‘Nuff Said in De Studio terecht voor een nieuwe show met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word.


Huisband Lucid Lucia Collective brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove.


Daveson Ignatia is jullie host van de avond. 


Aight! Who’s in!?

 

za 4 mrt     20u00
Ish Ait Hamou & Lectrr
podium

Ish Talks: Lectrr

Ish Ait Hamou en zijn liefde voor verhalen. Dat is het recept voor zijn podcast Ish Talks, waarin hij op zoek gaat naar zichzelf door te praten met mensen die hem inspireren, uitdagen en nieuwsgierig maken. 

Elke aflevering ontvangt Ish diverse auteurs, makers en creatievelingen waarbij verhalen en hun kracht centraal staan. 

Voor de live opname op Mad Goat gaat Ish in gesprect met cartoonist Lectrr.

Lectrr

Lectrr is het pseudoniem van Steven Degryse – cartoonist, striptekenaar, animator, scenarist en columnist.   

Eind jaren ’90 debuteerde hij met een dagelijkse online cartoon en werd al snel opgepikt door verschillende media. Zijn werk wordt gepubliceerd in binnen- en buitenland. In België is hij huiscartoonist voor De Standaard, maar ook het New York Times Syndicate verdeeld zijn werk. Net zoals media in Zweden, Noorwegen, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Zuid-Afrika, Hongarije en Turkije.

Ish Ait Hamou

Ish combineert zijn liefde voor woorden met die voor dans en choreografie. Daarom omschrijft hij zichzelf liever als storyteller, in plaats van danser, choreograaf, schrijver of regisseur. 

In 2014 debuteerde hij het het boek Hard hart, dat al gauw werd gevolgd door vier andere boeken: Cécile (2015), Als je iemand verliest die je niet kan verliezen (2016), Klem (2018) en Het moois dat we delen (2019).

za 4 mrt     20u00
podium

Lastige onderwerpen verpakken in grappige verhalen. Goudeerlijk zeggen wat ze van de dingen vindt. Oor hebben voor andere meningen. Humor koppelen aan lef. Fatima beheerst het allemaal. Zelfs als je ’t niet met haar eens bent, krijgt ze je aan het lachen. 

Natuurlijk loopt soms haar hoofd ook over van problemen, ruzies en culturele verschillen. Maar waar anderen een kloof zien, ziet Fatima een brug. Waar anderen op de vuist willen, tovert Fatima een lach. 

Als je het allemaal niet zo goed weet in de wereld, is een uurtje in ’t gezelschap van de gezellige, goedlachse Fatima de beste therapie!

za 4 mrt     21u15
podium

Alistair Barrie

Ontdek een van de strafste headliners van het internationale comedy circuit. Alistair trad al op in meer dan 40 landen, waaronder de legendarische Comedy Cellar in New York en de beroemde Comedy Store in Londen. Zijn shows werden op Fringe genomineerd voor Best Show en hij was runner-up voor Englisch Comedian of the Year 2015. Na een uitverkochte tour in 2021, is Alistair terug met z’n nieuwste: Alistaircratic. The Herald beschrijft hem als “een van de UK’s scherpste comedians”. 

Meet one of the top headliners on the international comedy circuit. Alistair performed in over 40 countries, including the legendary Comedy Cellar in New York and London’s famous Comedy Store. His shows in were nominated for Best Show at Fringe, he was runner-up for the 2015 English Comedian of the Year. After a sold out tour in 2021, Alistair is back on the road with his new show, Alistaircratic. The Herald described him as “one of the UK’s sharpest comedians”. 

Maria Shehata

Maria is een Egyptisch-Amerikaanse comedian uit Londen, die al heel wat awards won. Je kent haar van Dave Channel’s Comedy Guide to Life, Comic Relief’s virale Modern Dating Horror Stories en verschillende shows op BBC, Showtime en Comedy Central. Als schrijfster werd ze al meegenomen door de New York Times, British Comedy Guide en BBC Radio 4. Het Fringe Festival zette haar in 2017 in de Top Five Best New Acts en koos haar in 2019 als Pick of the Fringe. Collega-comedian Bill Burr: “I love Maria Shehata, she is funny on and off stage”. 

Maria is a multi award-winning Egyptian-American comedian, based in London. She features on Dave Channel’s Comedy Guide to Life, Comic Relief’s viral Modern Dating Horror Stories, and multiple shows on BBC, Showtime, and Comedy Central. Her writing featured in the New York Times, British Comedy Guide, and on BBC Radio 4. The Fringe Festival listed her as Top Five Best New Acts in 2017 and named her Pick of the Fringe in 2019. “I love Maria Shehata, she is funny on and off stage.” – Bill Burr. 

za 4 mrt     21u15
Met Nele Needs A Holiday, Peter Hens & Roel C. Verburg
podium

Comedy & Guitars

Euhm, moeten we de insteek voor deze line-up nog uitleggen? De titel dekt de lading, toch? Een selectie zeer fijne comedians, die gitaar kunnen spelen en hun talenten op ‘t podium combineren. Lachen én meeklappen, dus! 

Line-up:

  • Nele Needs A Holiday 
  • Peter Hens 
  • Roel C. Verburg

Nele Needs A Holiday 

Nele is een tragikomische songschrijfster, op zoek naar de handleiding van het leven. Ze onderneemt poging na poging om de onbegrijpelijke warboel van menselijke relaties te ontwarren. 

Nele krabt waar het jeukt: ze hult haar verlangens, problemen en neuroses in vrolijke melodieën met zomerse akkoorden op een ogenschijnlijk onschuldige ukulele. Haar inspiratie vindt ze in baaldagen, wraakgevoelens, pijnlijke schoenen en zatte botten, gebroken harten en gefnuikte dromen, en dat lege gevoel na een avond zappend voor TV. Klaar voor een show vol herkenbare songs en zelfrelativering?

Peter Hens

Peter is een goedlachse kerel uit de Kempen. Hij speelt vrolijke liedjes, afgewisseld met geslepen moppen en leuke verhalen. De combo van z’n sappige dialect en herkenbare humor wint elk publiek. Gevat, joviaal en een tikkeltje absurd! 

In 2017 speelde Peter de finale van het één-programma Voor De Leeuwen en verscheen hij in Belgium’s Got Talent. 

De vergelijking met Urbanus of Nonkel Bod werd al gemaakt. Maar gezien Peter vooral z’n eigen ding doet, houden wij het op: mis z’n passage op Mad Goat niet!

Roel C. Verburg

Naast verhalen over z’n dagelijkse leven als flierefluiter pur sang, brengt Roel met zijn elektrische gitaar de meest hilarische songs. Waar bij de meeste cabaretiers liedjes een rustpunt vormen, gaan tijdens Roels liedjes de grappen in hoog tempo door. Eigenzinnig, relaxed en uiterst lollig! 

Roel veroverde Belgische en Nederlandse podia alsof het niets was. Hij stond op Lowlands, Concert At The Sea en Zwarte Cross. Daarnaast is hij één van de vaste comedians in het Comedy Café in Amsterdam en Utrecht en een graag geziene radio- en tv-gast.